Fooien om een kaartje te kopen en zo min mogelijk te betalen

Sleutels om goedkope tarieven te vinden, met enkele tools die worden geleverd door experts, reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen.

1. Hoe lang duurt het voordat?

Anticiperen. Dat lijkt het toverwoord te zijn dat de zoektocht naar goedkope vliegtickets oplost. Een jaar eerder? Zes maanden? Twee maanden? Wat is de juiste maat? De waarheid is dat overdreven anticiperen ook niet werkt en ook niet tot het laatste moment wachten.

In het algemeen gaan de vliegtuigstoelen ongeveer een jaar vóór – 11 en een halve maand – van de vlucht in kwestie in de verkoop. En er zijn negen mogelijke tarieven. Een jaar eerder is het vliegtuig leeg en heeft het bedrijf alle tijd om de tickets tegen de best mogelijke prijs te verkopen … voor de schatkist van het bedrijf. Dit is dus geen tijd dat ze iets gaan weggeven.

2. Aanmelding en annulering

Je moet realistisch zijn: er zijn geen aanbiedingen om goedkoop te vliegen midden in de wintervakantie in Argentinië of begin januari, wanneer het zomerseizoen begint. Het zijn periodes van hoogseizoen. De vliegtuigen zijn vol omdat de vraag groot is en de tickets snel uitverkocht zijn zonder dat het bedrijf grote inspanningen levert. Waarom gaan de prijzen dalen?

Degenen die geen beperkingen hebben met betrekking tot schoolpauzes – hoge periodes – moeten hun reizen plannen tussen maart en juni of tussen september en half december.

3. Wees flexibeler

Flexibiliteit is een ander belangrijk concept bij het zoeken naar goede prijzen, want hoe minder we gebonden zijn aan datums of bestemmingen, hoe gemakkelijker het is om een ​​promotie te vinden.

Daarom is het ideaal om verschillende mogelijke datums en plaatsen in gedachten te hebben om snel te kunnen beslissen of we een goed voorstel vinden.

4. Pas op voor “aanbiedingen”

Zodra we besluiten dat we naar een bestemming willen reizen, moeten we letten op de tarieven in de verschillende zoekopdrachten volgens het bedrijf en de datum.

Op deze manier hebben we, wanneer een “aanbieding” aan ons wordt aangekondigd, echte vergelijkingsparameters om te zien of het echt een actieprijs is of zelfs hoger is dan de standaard.

5. Reisbureaus of luchtvaartmaatschappijen?

Sommige bedrijven bieden meestal financieringsplannen aan om tickets met een creditcard te betalen, maar in het algemeen eisen luchtvaartmaatschappijen dat de annulering in één keer wordt gedaan.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw partner van haar houdt