Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw partner van haar houdt

De meeste stellen die uit elkaar gaan, houden zo van elkaar, en het is dat liefde niet genoeg is om welzijn en stabiliteit in een relatie te bereiken. Om conflicten in een relatie op te lossen, hebben we oplossingsvaardigheden en -strategieën nodig, leren evenwicht tussen verschillen, geduld en andere vaardigheden.

Neem uw verantwoordelijkheid

Ga niet in op gedrag dat de relatie schaadt met het doel dat de andere persoon besluit deze te verlaten. Door de conflicten te intensiveren door meer excuses te krijgen om de relatie te beëindigen en, uiteindelijk, het uiteenvallen uit te stellen en door te gaan met een relatie die niet werkt, zullen jullie allebei meer lijden.

Denk goed na over wat u wilt overbrengen

Uit je gevoelens. Om op een gezonde manier met een relatiebreuk om te gaan, is het belangrijk om uit te drukken hoe we ons voelen en te zeggen wat we niet hebben gezegd tijdens de relatie. Hoewel als je denkt dat dit de situatie alleen maar erger zal maken, er andere manieren zijn om het eruit te krijgen, zoals alles opschrijven. Wat u niet moet doen, is het binnen bewaren, aangezien u het voor onafgemaakte zaken laat en vroeg of laat zal het intenser aan het licht komen. Wees duidelijk en eerlijk met wat u zegt om misverstanden te voorkomen.

Spreek in de eerste persoon

Het is normaal dat de andere persoon tijdens intense gesprekken kan waarnemen dat u hem de schuld geeft. Door in de eerste persoon te spreken, kunt u zich beter uitdrukken zonder dat de ander zich aangevallen voelt. Bijvoorbeeld: “Ik denk dat ik meer tijd alleen moet doorbrengen” in plaats van “Je wilt te veel tijd samen doorbrengen”, of “Ik voel me slecht over de manier waarop je me soms behandelt …” in plaats van te zeggen “Je behandelt me ​​vreselijk”. Hoewel je in wezen hetzelfde zegt, concentreer je het op je gevoelens in plaats van de ander rechtstreeks aan te vallen.

Empathie

Probeer vanuit zijn perspectief naar je partner te luisteren en laat hem zijn gevoelens uiten.

Bedankt

Alles wat de ander je heeft gegeven en alles wat je samen hebt geleefd. Als we kunnen zien wat een relatie ons heeft gebracht en wat we hebben geleerd, kunnen we die sluiten.

Hou afstand

Het is heel moeilijk om te stoppen met praten, je routines van welterusten te doorbreken of te vragen hoe de dag is geweest, maar als je het blijft doen, kun je valse hoop geven en zul je het rouwproces voor jullie beiden alleen maar erger maken. Het gaat er ook niet om nooit meer te praten, maar om ruimte te geven aan de pauze.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
De eurocrisis en de toekomst van de Europese integratie