Hoe u uw eerste backpacktocht voorbereidt

Neem de beslissing en leg het thuis uit

Als je al hebt besloten dat je een rugzakreis gaat maken, weten we dat het eerste dat je moet doen, je ouders ervan overtuigen dat je geen oorlog gaat voeren. We kennen niemand die voor het eerst met behulp van een reisgids, vliegticket en rugzak naar een ver land reist en dat zijn ouders (en enkele vrienden) geen ruzie met hem hebben gehad.

Kies de bestemming van uw reis

Nadat ze thuis bang zijn geweest en eenmaal aan het idee gewend zijn, is het tijd om een ​​bestemming te kiezen. We weten dat het ene land niet hetzelfde is als het andere, dus we raden je aan er een te kiezen die gemakkelijk is, die geen grote culturele schok met zich meebrengt, die faciliteiten heeft zoals degene die je al hebt en die bekend is met toerisme.

Moessons

Wat gebeurt er als het regent? Heeft u geen reis meer? Niets daarvan! Helaas zijn de meeste mensen die op vakantie gaan in Spanje meestal in de zomer, net wanneer in veel landen in Azië de moesson hun intrede doet. In theorie zou je jezelf niet veel moeten krabben met dit onderwerp, tenzij je hoofdgedachte stranden is, want het is waar dat de regen en het strand niet erg compatibel zijn.

Taal. Hoe gaat het met Engels?

Hoewel het niet strikt noodzakelijk is, is het waar dat een basisniveau Engels u zal helpen praktisch de hele wereld over te reizen. Er zijn landen als Afrika waar het beter is om Frans te kennen of landen als China waar het moeilijk is om met elkaar om te gaan omdat ze daar de neiging hebben om alleen Chinees te spreken, maar als je Engels kent, wordt het je veel gemakkelijker. Ze verkopen boeken zoals Engels voor de reiziger die je kunnen helpen als je de taal nog steeds niet goed beheerst of als je een cursus Engels kunt volgen, maar we herhalen dat het geen handicap is.

Vaccins en reisgezondheid

Dit onderwerp is nogal verontrustend als je je eerste backpacktocht gaat maken en als je ons al een lange tijd volgt, weet je dat we altijd aanraden om naar de dokter te gaan om, beter dan wij, het onderwerp tropische ziekten en aanbevolen vaccins uit te leggen, afhankelijk van het land. waar je naartoe reist. Je hoeft niet paranoïde te zijn en te geloven dat je allerlei ziektes gaat oplopen, maar je gezondheid mag je ook niet volledig verwaarlozen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Technologieën geïnspireerd door de natuur