Tips en trucs om een ontspannende kamer te creëren

Neem een ​​mentale vakantie in uw kamer

Gooi alles weg dat niet ontspannend is

Als uw kamer deel uitmaakt van een kantoor, speelkamer of oefenruimte, is het belangrijk dat u al deze functies naar een ander deel van het huis verplaatst. Als uw slaapkamer u voortdurend herinnert aan rekeningen die u moet betalen of afvallen, kunt u niet volledig ontspannen. Als je geen extra kamers in huis hebt, verplaats dan alles wat je niet geruststelt naar de woonkamer.

Gebruik je favoriete kleurenschema

Een relaxruimte hoeft niet per se wit, beige of lichtgroen te zijn. Als lichte kleuren helemaal niet bij je passen, kies dan je favoriete kleur, ook al is deze rood. Het is belangrijk dat u wakker wordt in een omgeving die u bevalt. Gebruik je favoriete kleuren op de muren en accessoires.

Voeg vloeiende texturen toe

Om uw kamer een ontspannen en verfijnd gevoel te geven, moet u zachte stoffen en materialen gebruiken. Een sprei en gordijnen is niet genoeg, voeg een stoel of bank toe die is bekleed met een zachte stof. Voeg verschillende kussens en kussens toe, die niet alleen zacht zijn, maar ook een goed ontwerp hebben dat bij uw kleuren past. Voeg tapijt toe als u een hardhouten of keramische vloer heeft. Zorg ervoor dat u stoffen test voordat u ze koopt om er zeker van te zijn dat ze niet jeuken of allergieën veroorzaken.

Verlichting en kaarsen

Helder wit licht ontspant je waarschijnlijk niet. Het is belangrijk dat je meerdere lampen in je kamer hebt die warm licht geven in gele tinten. Kies een lamp voor elk nachtkastje aan de zijkant van je bed, een andere bij een leesstoel of bank en een andere boven de kledingkast. Zorg ervoor dat je lampen verspreid over verschillende delen van de faciliteit hebt voor alles wat je nodig hebt. Kaarsen zijn ook een manier om warmte en rust toe te voegen aan een kamer. Kies degene die bij je kleuren passen en geef je favoriete geur.

Houd decoraties simpel

Om een ​​rustige kamer te creëren is het belangrijk dat je het simpel houdt. Kijk dan ook is naar de vouwgordijnen die je kan ophangen aan de ramen. Als je je zintuigen veel laat absorberen, zullen ze constant aan het werk zijn. Als je illustraties of schilderijen wilt toevoegen, kies er dan een uit een landschap of een ander ontspannend thema. Voeg enkele foto’s van uw dierbaren toe, maar vul uw kamer er niet mee. Beperk accessoires tot een minimum en zorg ervoor dat u de kamer zo netjes mogelijk houdt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Dancing In The Streets