Trucs om de keuken te organiseren

Als er iets is dat nooit in deze omgeving achterblijft, is het de opslagruimte. Maar zelfs als het beperkt is, zijn er manieren om een ​​georganiseerde keuken te realiseren.

Er wordt gezegd dat je veel over iemand kunt vertellen door gewoon naar de tweede la in je keuken te kijken. En het is dat dit is waar alle kleine voorwerpen en gebruiksvoorwerpen meestal zonder een gedefinieerd criterium naartoe gaan: kortingsbonnen, verjaardagskaarsen, reserveonderdelen voor apparaten, batterijen en niet meer gebruikt bestek zijn slechts enkele van de categorieën die kunnen verschijnen wanneer u het opent. En hoewel dit een veelvoorkomend feit is in een speciale sector, is de waarheid dat de keuken een ruimte is waar wanorde de neiging heeft om zich te vermenigvuldigen. Potten, keukengerei en serviesgoed leven in fragiele harmonie naast elkaar, en het is voldoende om een ​​extra voorwerp te kopen om chaos te ontketenen. Daarom zijn hier enkele eenvoudige trucs om een ​​benijdenswaardige organisatie in uw keuken te bereiken.

Allereerst: verwijder wat niet wordt gebruikt

Het heeft geen zin om van de ene kant naar de andere te gaan, iets waarvan we diep van binnen weten dat we het nooit zullen gebruiken. Daarom is het voor elke bestelling van cruciaal belang om een ​​goede beoordeling uit te voeren en alles te verwijderen dat niet werkt of we niet langer willen. Bekers met een gebroken handvat, zoekgeraakte borden, bestek dat niet werkt of enig ander ongebruikt item verdient het niet om in je keuken te plaatsen. Bedenk dat die ruimte kan worden ingenomen door iets dat u echt dient!

Lang leve de potten

Grote glazen potten dienen niet alleen om ingrediënten zoals bloem, suiker en rijst in te bewaren, maar ze bevrijden ons ook van de containers die verliezen, en ze zijn prachtig als decoratie! Elke plank, raamkozijn of zijkant van het aanrecht kan worden gebruikt om ze te lokaliseren en ze altijd bij de hand te hebben tijdens het koken. Ze kunnen ook als kleinere versies worden beschouwd om ze in de voorraadkast te plaatsen en zo open pakketten te vermijden en vervolgens vast te maken met haken, die altijd het risico lopen om te kantelen. Zorg er natuurlijk voor dat u ze labelt om ze niet te verwarren.

Het meest in gebruik bij de hand

Houd er bij het rangschikken van uw gerechten rekening mee dat de borden, glazen en bestek voor dagelijks gebruik degene zijn die meer binnen handbereik zouden moeten zijn. Andere items, zoals meer formeel serviesgoed of schalen, kunnen bijvoorbeeld op hogere planken of verder weg worden geplaatst. Voor degenen die dagelijks gebruiken, kunt u zelfs overwegen om het in de buurt van waar u gewoonlijk eet, te plaatsen, zodat het comfortabeler is om de tafel te dekken.

Gesorteerde apparaten

Soms kan de keuze van apparaten de orde in de keuken helpen. Bepaalde koelkasten zijn bijvoorbeeld beter gecompartimenteerd dan andere, en vergemakkelijken zo de taak. Dit is het geval met het Electrolux DFN3500B-model, dat niet alleen aparte bakken voor fruit en groenten heeft, maar ook een vriezer heeft die is verdeeld in twee planken met een ruimte voor wat “extra koud” moet zijn. Als u deze indeling al heeft ingesteld, kan dit veel helpen bij het bewaren van voedsel.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Technologieën geïnspireerd door de natuur